Diensten

Het is aan te raden om uw puppy met 14 weken oud naar de trimsalon te brengen. Hij krijgt dan een puppybeurt.Dat houdt in; nageltjes knippen, oren schoonmaken, kleine knipbeurt, de puppy-fluf eraf halen.
Als uw hond last heeft van volle anaalzakjes, worden deze bij ons uitgeknepen. Wanneer uw hond “sleetje rijdt” kan hij hier last van hebben
Uw hond kan last hebben van vlooien en/ of teken. Deze worden bij ons verwijderd, u krijgt hierna ook voorlichting hoe u kunt voorkomen dat uw hond vlooien of teken krijgt
Iedere hond die hier behandeld wordt krijgt een wasbeurt en wordt droog geföhnd. Daarbij wordt hij gecontroleerd op vlooien en teken.
Uw ruwharige hond, bijvoorbeeld; Terriërs, Schnauzers, Dashonden en vele andere rassen of niet rashonden die ruwharig zijn worden bij ons met de vingers geplukt. Uw hond wordt dan rastypisch in model gebracht. Indien u liever een ander model wilt kan dat in overleg.
Bij iedere trimbeurt worden de nagels geknipt. U kunt ook langs komen om de nagels van uw hond tussen de beurten door, te laten knippen. Dit geldt ook voor honden die geen algehele knip of trimbeurt nodig hebben. Belt u ons dan voor een afspraak tussen door.