Diensten

Wassen en knippen

Uw hond wordt geknipt in het model volgens de ras standaard. Hebt u speciale wensen, dan is dat ook mogelijk. Uiteraard staat de gezondheid van de hond voorop.

Trimmen en plukken

Uw ruwharige hond, bijvoorbeeld; Terriërs, Schnauzers, Dashonden en vele andere rassen of niet rashonden die ruwharig zijn worden bij ons met de vingers geplukt. Uw hond wordt dan rastypisch in model gebracht. Indien u liever een ander model wilt kan dat in overleg.

Puppy behandeling

Het is aan te raden om uw puppy met 14 weken oud naar de trimsalon te brengen. Hij krijgt dan een puppybeurt. Dat houdt in; nageltjes knippen, oren schoonmaken, wassen, föhnen, kleine knipbeurt, de puppy-fluf eraf halen.

Wassen en föhnen

Iedere hond die hier behandeld wordt krijgt een wasbeurt en wordt droog geföhnd. Daarbij wordt hij gecontroleerd op vlooien en teken.

Vlooien en teken verwijderen

Uw hond kan last hebben van vlooien en/ of teken. Deze worden bij ons verwijderd. Om nieuwe vlooien te voorkomen, adviseren wij over verschillende producten die u kunt gebruiken.

Nagels knippen

Bij iedere trimbeurt worden de nagels geknipt. U kunt ook langskomen om de nagels van uw hond tussen de beurten door, te laten knippen. Dit geldt ook voor honden die geen algehele knip of trimbeurt nodig hebben. Belt u ons dan voor een afspraak.

Oren reinigen

Een gezond oor ziet er glad en bleekroze uit, draagt nauwelijks een geur en heeft geen verzorging nodig. Is het oor behaard, zit er veel oorsmeer in of zit er veel haar rondom de gehoorgang, dan worden de oren geplukt, gereinigd en rondom de gehoorgang weggeknipt.

Anaalklieren

Als uw hond last heeft van volle anaalzakjes, worden deze bij ons uitgeknepen. Wanneer uw hond “sleetje rijdt” kan hij hier last van hebben.